Behandlinger

Ansigtsbehandling

Facemapping
Afrensning, hudanalyse, Creme tilpasset huden. Beløbet refunderes ved køb af produkter.
Proskin 30

20 minutters (30 minutter incl. vejledning og afregning) Dermalogica behandling der er skræddersyet til dig og dine hudtilstande.

Proskin 60

50 minutters (60 min.incl. vejledning og afregning) Dermalogica behandling der er skræddersyet til dig og dine hudtilstande.

Måneds tilbud

Oktober tilbud består af PROSKIN60 incl. make up/vejledning Pris 499,00

Proskin 90

80 minutters (90 min. Incl. Vejledning og afregning) Dermalogica behandling der er skræddersyet til dig og dine hudtilstande.

Incl. Retning af bryn.

Aqualpeel

Er en kombineret traditionel diamant slibning med indslusning af essentielle koncentrater, alle tilpasset efter din hud og dine behov.

Teenager

Målrettet teenager og deres hudproblemer.

Hydrating maximum

Specielt fugtgivende og forfriskende kick til din hud.

Mela white

Intensiv behandling i mod hyperpigmentering.

Deluxe

Til dig der lige ønsker lidt ekstra, med speciel massage med viftepensler eller kølige massage stave.

Incl. retning af bryn.

Fresh up - Green Peel

Det er den mildeste af de tre urte peelinger. Huden får en super flot glød dagen efter behandlingen, samtidig med virker den både forebyggende og behandlende på linier og pigmentering, store porer og akne.

Denne behandling er også super som tilvænning til de større behandlinger.

 

Energy - Green Peel

Forbedrer generelt cirkulationen i huden og er effektiv til at mindske de første linier og mindre ar. De frie radikaler udrenses og den både forebygger og udglatter hyperpigmentering. Blødgøre og forbedre grov/tyk hud med let forstørrede porer.
Afhængig af din huds tilstand kan du opleve let til moderat rødme og muligvis en let snurrende fornemmelse. På grund af peelingens efffektive aktivering kan din hud i mange tilfælde komme til at skalle (som ved en solskoldning) over de næste dage.

De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys

Classic - Green Peel

Dette er den opprindelige Green Peel og den dybeste af de tre udgaver. Den forbedrer og bekæmper ujævn, grov hud, tab af elastisitet, rynker, store porer, akne og ar. Stimulerer hudens cellefornyelse. Dette gør at huden fornyer og regenererer sig selv indefra.

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt varm og rød, som efter en solskoldning. Til efterbehandlingen 5-7 dage efter nyder du en afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Din hud vil nu føles så god som ny- blød, ren, mere jævn og ensartet.
Denne behandling kræver køb af hjemmeprodukter.

Prisen er incl. efterbehandling.